Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρονική παρουσίαση του ετήσιου Απολογισμού Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΤΙΤΑΝ για το 2009. Επιδιώκοντας τη συνεχή και ολοκληρωμένη ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου για τον τρόπο που λειτουργούμε και τα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών μας για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, η ηλεκτρονική παρουσίαση του Απολογισμού μας είναι εμπλουτισμένη με συνδέσεις και πληροφορίες που δεν περιλαμβάνονται στην έντυπη μορφή.

Η νέα αυτή έκδοση στηρίζεται σε καινοτόμες εφαρμογές που σας δίνουν τη δυνατότητα:

• Να δημιουργήσετε τη δική σας έκδοση με τις σελίδες και ενότητες που εσείς θα επιλέξετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Δημιούργησε το δικό σου Απολογισμό
  • Να συγκρίνετε και να αξιολογήσετε σελίδες και ενότητες του Απολογισμού 2009 με τις αντίστοιχες του 2008
  • Να αποκτήσετε πληρέστερη εικόνα των πρωτοβουλιών, των δράσεων και των καλών πρακτικών που αναπτύσσει ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων του.

Οι άμεσες αναφορές στο Γενικό Απολογισμό και Ετήσια Οικονομικά Αποτελέσματα 2009 σημειώνονται με το σύμβολο . Οι αναφορές και συνδέσεις με την ιστοσελίδα του Ομίλου ΤΙΤΑΝ ακολουθούν το σύμβολο .

Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα για άμεση και διαδραστική επικοινωνία μαζί μας στέλνοντας τα σχόλια και τις προτάσεις σας που θα μας βοηθήσουν σε περαιτέρω βελτίωση στο μέλλον.